Totalløsning

Ombygning og tilbygning

BygPro er det oplagte valg, når du leder efter en samarbejdspartner, der kan levere en totalløsning til dit byggeprojekt. Hos os finder du nemlig en bred ekspertise inden for flere forskellige fagentrepriser. Vi kan derfor være med dig igennem hele forløbet – fra ide til udførelse.

Hvad indebærer en totalløsning?

En totalløsning er en løsning, hvor vi tager os alle facetterne inden for et byggeprojekt. For dig betyder det, at du kun skal håndtere kontakten til en partner – og det er os.

Vi tager os nemlig af alt andet. Vi har kontakt til en bred vifte af fagentrepriser, og vi sørger for at samarbejdet mellem dem forløber gnidningsfrit. Når du vælger en totalløsning hos os er du garanteret at alle involverede parter arbejder sammen frem mod et fælles mål.

Det giver kontinuitet i arbejdsforløbet og et professionelt, sammenhængende resultat. En totalløsning betyder også, at du ikke skal bøvle med at facilitere kontakten imellem de forskellige entrepriser. Det tager vi os nemlig af. Igennem tæt dialog med dig får vi din drøm til at se dagens lys – selvfølgelig.

Hvorfor vælge en totalløsning?

Er du stadig i tvivl om hvorfor en totalløsning er en god ide? Så tænk bare på alle de skrækhistorier, som folk kan fortælle om byggeri-rod. Hos os slipper du for bøvl og besvær, når du vælger en totalløsning.

Vi har en stor respekt for din drøm og dine ønsker til byggeriet, og det er os en ære at være din samarbejdspartner igennem hele forløbet. Derfor er du hos os garanteret et professionelt resultat, som du bliver mere end tilfreds med – selvfølgelig.

Fra ide …

Vi er er med dig lige fra ideplanet, når du vælger en totalløsning. Vi har stor erfaring i planlægning, projektering og projektledelse. På den måde kan vi hjælpe dig med at få omsat din ide til konkrete handleplaner. Vi planlægger byggeriet og omsætter dine tanker til virkelige byggeplaner. Når bare du har ideen, så skal vi nok finde løsningen – i tæt dialog med dig, selvfølgelig.

… til udførelse …

Vores dygtige håndværkere tager sig af udførelsen af arbejdet. Når du lader os være projektleder på dit projekt sørger vi for budgettet ikke stikker af og vi planlægger byggeriet så det bedst muligt opfylder dine ønsker i forhold til tidsplan og deadline. Vores store erfaring sikrer dig at vi altid overholder vores aftaler – selvfølgelig. Vi faciliterer kontakten imellem de forskellige fagentrepriser, så de på bedst mulig vis arbejder side om side. Det betyder, for dig, at du slipper for hovedpinen ved at jonglere de involverede fagentrepriser. Det skal vi nemlig nok tage os af.

… og til endeligt resultat

Vi er med dig helt til enden, og vi efterlader dig ikke før du har et komplet, færdigt resultat, som du kan tage i brug. Vi tager os alt det bøvl, der kan være med myndighedsgodkendelser og andet administrativt arbejde. Det er en del af vores totalløsning, for hos os får du ikke blot et færdigt byggeri – du får et byggeri, der er klart til at blive taget i brug, når vi efterlader dig. Når du lader os tage os af de bureaukratiske detaljer kan du i stedet fokusere på det færdige resultat.