Kompetencer

BOLIG EJENDOMME

Hos BygPro har vi mange års erfaring i at samarbejde med boligforeninger og andre interesserede partnere, når det gælder boligejendomme.

Som entreprenør råder vi over en bred ekspertise, og det betyder at vi altid kan løse en bred vifte af opgaver, når det gælder boligejendomme.

LÆS MERE

RENOVERING OG MODERNISERING

Hos BygPro finder du en professionel, erfaren sparringspartner, når du ønsker at renovere eller modernisere. Er du glad for dit hjem, men er der ting, der kunne være bedre, så er det værd at overveje en renovering eller modernisering.

Det har vi heldigvis mange års erfaring med, og det gør os til det oplagte valg til dine renoverings- og moderniseringsopgaver.

LÆS MERE

OMBYGNING OG TILBYGNING

Ombygning og tilbygning er noget af det, som vi elsker hos BygPro. Det kræver nemlig at vi får lov at spille på flere tangenter, og det er noget vi godt kan lide! Hos os finder du nemlig en bred vifte af fagentrepriser, som står klar til at løse opgaven for dig.

Derfor er vi det oplagte valg, når du skal bygge om eller bygge til – uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, selvfølgelig!

LÆS MERE

Totalløsning

BygPro er det oplagte valg, når du leder efter en samarbejdspartner, der kan levere en totalløsning til dit byggeprojekt.

Hos os finder du nemlig en bred ekspertise inden for flere forskellige fagentrepriser. Vi kan derfor være med dig igennem hele forløbet – fra ide til udførelse.

LÆS MERE

MALERENTREPRISE

Hos BygPro er vi stolte af de gedigne malerarbejde som vi kan levere. Vi har de dygtigste malere hos os, der altid kan levere yderst professionelle og holdbare resultater.

Vores malerentrepriser kan tage sig af alle opgaver, store som små, og vi løser opgaver for både private og erhverv – selvfølgelig.

LÆS MERE

SAMARBEJDE

Samarbejde er en kerneværdi for os hos BygPro.

Det gælder både samarbejde mellem os og dig og samarbejde internt mellem vores forskellige fagentrepriser. Det sikrer dig gode resultater – selvfølgelig.

LÆS MERE