Bolig ejendomme

Bolig ejendomme

Hos BygPro har vi mange års erfaring i at samarbejde med boligforeninger og andre interesserede partnere, når det gælder boligejendomme. Som entreprenør råder vi over en bred ekspertise, og det betyder at vi altid kan løse en bred vifte af opgaver, når det gælder boligejendomme.

Det gør os til det oplagte valg, når I leder efter en samarbejdspartner til at tage sig af dine boligejendomme. Vi leverer nemlig altid et professionelt resultat og holder vores aftaler – selvfølgelig.

Opførelse af boligejendomme

BygPro har mange års erfaring, når det gælder opførelse af boligejendomme. Vi kan tilbyde totalløsninger, når det gælder nybyggeri af boligejendomme, og ingen opgave er for stor for os. I samarbejde med jer finder vi frem til en løsning på jeres udfordring, og når I vælger en totalløsning tager vi os af det hele – fra start til slut.

Vi deler gerne ud af vores ekspertise og erfaring, og hos os vil I altid få en professionel sparring, når I ønsker os som jeres samarbejdspartner til opførelse af boligejendomme.

Serviceopgaver i boligejendomme

Boligejendomme vil ofte have behov for at få udført jævnlige serviceopgaver, især hvis der er tale om boligejendomme tilhørende boligforeninger. Serviceopgaver dækker over alt fra maling af lejligheden, udbedring af skader og gulvarbejde.

Vi kan være behjælpelige fra gulv til loft, og vores store erfaring med udførelse af serviceopgaver i boligejendomme sikrer jer en samarbejdspartner, der altid leverer et tilfredsstillende resultat inden for den givne deadline. Hos BygPro finder i en samarbejdspartner, der altid stræber efter at få glade kunder – både når det gælder jer og eventuelle lejere af boligerne i ejendommen.

Renovering af boligejendomme

Vi kan altid være behjælpelige, når I ønsker at renovere jeres boligejendomme. Bygningerne kan som sådan være gode nok, men med tiden er de udsat for slitage og vil måske fremstå forældede. Heldigvis har vi stor erfaring med renovering af boligejendomme, og vi kan derfor samarbejde med jer og finde frem til en løsning, der opfylder jeres krav.

Hvad end I gerne vil renovere for at passe på bygningerne, gøre dem mere energivenlige og økonomiske eller ændre æstetisk på dem, så stor vi klar. Vi kan både være behjælpelige med mindre moderniseringsopgaver, såsom renovering af køkkener, eller større projekter, såsom facaderenovering eller ombygningen i de enkelte lejligheder.

BygPro som samarbejdspartner for boligforeninger

BygPro vil gerne være jeres boligforenings foretrukne samarbejdspartner, når det gælder alt byggerelateret. Vi stræber altid efter at opnå gode og langvarige resultater med boligforeningerne, for det skaber kontinuitet og gode resultater.

Vi vil lære jer at kende, så vi på bedst mulige vis kan imødekomme jeres behov og ønsker. Vi kan løse en bred vifte af opgaver for jer, og det betyder at I slipper for besværet ved at jonglere mange forskellige samarbejdspartnere.

Vi tilbyder også altid råd og vejledning til jer, for vi vil gerne hjælpe jer med at finde frem til den helt rette løsning til jeres opgave – hvad end det drejer sig om nybyggeri, renovering eller serviceopgaver.