Samarbejde

Samarbejde

Samarbejde er en kerneværdi for os hos BygPro. Det gælder både samarbejde mellem os og dig og samarbejde internt mellem vores forskellige fagentrepriser. Det sikrer dig gode resultater – selvfølgelig.

Vi samarbejder med dig

Samarbejde med dig – kunden – er helt essentielt for os. Når du kommer til os med en byggeopgave, så kan vi kun løse den igennem samarbejde med dig. Du har opgaven, og vi har ekspertisen og erfaringen.

Når godt samarbejde tilføjes til den cocktail er gode resultater garanterede! Samarbejder vi ikke om opgaven, så er der en risiko for at vi ikke arbejder imod det samme fælles mål, og det betyder i sidste ende at du som kunde ikke bliver tilfreds med resultatet.

Det vil vi selvfølgelig gerne undgå. Derfor stræber vi altid efter at indgå i et givtigt samarbejde med dig, så vi kan forventningsafstemme og arbejde frem mod den samme drøm – uanset drømmen.

Samarbejde er dialog

Et godt samarbejde kræver en god dialog. Derfor sætter vi os gerne ned med dig over en god kop kaffe og finder frem til den bedst mulige løsning på din opgave. Vi har mange års erfaring og en stor ekspertise, men det er dig, der har opgaven.

Du forestiller dig nok allerede det færdige resultat, og vi vil så gerne hjælpe dig med at nå dertil. For at gøre det bedst muligt indgår vi i en tæt dialog med dig. På den måde kan vi bedst muligt finde frem til den helt rette løsning på opgaven.

Vi vil gerne indfri alle dine drømme, og samtidig vil vi altid gerne levere et professionelt resultat, som vil holde i mange år. Derfor vil vi gennem dialog med dig nå frem til den løsning, der bedst muligt indfrier både dine drømme og vores høje krav til kvalitet.

Internt samarbejde

Samarbejde er ikke kun mellem dig og os. Det er også internt mellem vores forskellige fagentrepriser. Skal der løses større opgaver vil der ofte blive involveret flere forskellige fagentrepriser. For at give dig det bedste resultat, på den korteste tid, er det vigtigt at de forskellige parter samarbejder på bedst mulig vis.

Vi sørger derfor for at det interne samarbejde glider ubesværet og professionelt, hele vejen igennem forløbet. Vi sørger for at tømreren er færdig før elektrikeren kommer og for at elektrikeren ikke går i vejen for maleren og så fremdeles.

På den måde vil alle fagentrepriser på bedst mulige vis kunne levere et professionelt resultat – og samarbejde mod et fælles mål.

Eksternt samarbejde

Det kan ske at vi skal involvere fagentrepriser, som vi ikke selv råder over. I sådanne tilfælde vil vi inddrage entrepriser udefra, for bedst muligt at kunne løse din opgave. De eksterne parter skal selvfølgelig også indgå i vores samarbejde.

Derfor sørger vi for at holde dem ajour med planen og det fælles mål. Vi har mange samarbejdspartnere, som vi før har inddraget i vores byggeprojekter.

Derfor betyder det at vi har en allerede eksisterende erfaring i at samarbejde med dem, og det gør arbejdet gnidningsfrit. Når vi arbejder for at løse en byggeopgave er vi nemlig alle samlet under den samme plan og den samme drøm. Selvfølgelig.